Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: güzel sözler... //WarLike's//EroL//  (Okunma Sayısı 588 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üye Bilgileri WaRLiKe's/€rOL/
Yeni Üye
*

Nüfus Cinsiyet: Bay
Konum Nerden: Ankara
Giriş Kayit tarihi 10 Haziran 2009, 20:22:14
Toplam İleti Mesaj Sayısı: 4
İrtibat eXeLaNs-06@windowslive.com
E-Posta
« : 13 Haziran 2009, 00:38:03 »

<<<<< //WarLike's//EroL//<<<<<[/font]

-Alayına İsyan Kralına Tek Kurşun .!!!
Oku zalim oku!!!! TeSbİH ELdE EmAnEt BeLdE SeVdA YüReKtE OLmALı..TeSbİhİ SaLLaMaYı EmAnEtİ KuLLaNmAyI SeVdAnI YüReKtE YaŞaMaYı,BiLmİyOsAnn TaŞıMa

-YaŞaNaN HeR RoL BiR EtKi YaRaTıR!! *HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN!!!

-Pa$a GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar
-ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm..:

-HaDi OyuN OynaYaLım.. SeN BeNim DuYguLarımLa.. BeN SeNiN HaYaTınLa..

-ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim...!!!!

-GönLüm kırGın ve yaraLı, Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar DeLiKaNLı....

-ßirşeyimiz OLmasada AsLanLar Gibi Yüreğimiz Var Değer Vermeyiz Dünya Malına Boyun £ğmeyiZ ALLAH KuLuna Sevgi ßizde BöyLedir ÖLürüz Sevdamız Uğruna Kurşun Gibiyiz Adres SormaYıZ Delikanlıyız Döneklik Yapmayız Kimseyi Sırtından Vurup da Kaçmayız Dedikya ßiz Bu Alemde Kral Tanımayız

-Ben Kader Üretir Dert Yaratırım Aleme İbrettir Herbir Satırım
Kırk Yılın Başında Halim Hatrım Sorulsa ne Sorulmasa Ne!!!

-Kadere Rest Çektim İSYANLARDAYIMMMM!!!

-Bizde Sabah Olmaz Bizde Güneş Doğmaz Biz İsyankarız Kızım Bizle Dost Olmak Size Yakışmaz
Toplumda Hep İtiliriz Sanmaki Buna İstekliyiz Biz Sadece Sevdiklerimizin Eserizyiz!!!

-Tek Tesellim Kadehler Başka Birşey İstemez Sarhoş Etsin Yeter ki Rakı Şarap Fark Etmez..

-Hayat Okadar Kötü Bir Öğretmendirki Önce Sınav Yapar Sonra Ders Verir ...

<<<<<@//eXeLaNs06//@<<<<<  [/font]
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2009, 02:30:24 Gönderen: WaRLiKe's/€rOL/ » Logged

WaRLiKe's /€rOL/
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: